Általános információk

Általános információk

Takarék Vidékfejlesztési Program Komplex termékcsomag

Segítünk agrárvállalkozása fejlesztésében! Korszerűsítetné állattartó telepét vagy kertészeti üzemét? Terményszárítót építene? Fejlesztené borászati termékeit, esetleg öntözési kapacitásait? Keresse a Takarék Vidékfejlesztési Program Komplexet, hogy segíthessük vállalkozása fejlesztését!

image

 

A Vidékfejlesztési Program alá tartozó projekt jellegű, beruházáshoz kapcsolódó jogcímekre* érvényes, hatályos támogatói okirattal vagy támogatási szerződéssel rendelkező, agrárcélú ügyletek körébe tartozó tevékenységet folytató mikro, kis- és középvállalkozások részére kiváló lehetőséget nyújt a Takarék Vidékfejlesztési Program Komplex termék a beruházási hiteltől, a beruházás működtetésére fordítható forgóeszköz hitel nyújtásáig.


Miért válassza a Takarék Vidékfejlesztési Program Komplex-et?

  • Rugalmas futamidő és törlesztés
  • Kombinálhatóság (a Takarék Vidékfejlesztési Program Komplex elemei az Ön igényei szerint kombinálhatóak, elemenként** is kérhető)
  • Minimális önrész (5 %)
  • Kedvező díjak
  • A főbb biztosítékok a beruházás tárgyán alapított zálogjog és Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány kezesség
  • „egyablakos” ügyintézés
  • magasabb összegű finanszírozást igénylő Ügyfeleknek egyedi konstrukciók
     

A Takarék Vidékfejlesztési Program Komplex termékcsomagot keresse a Takarék Csoport értékesítési hálózatában!

 

* kivéve LEADER/HACS program és kivéve egyszerűsített elbírálás alá eső rendszeres támogatás kategóriába tartozó jogcímek
** A Takarék VP Komplex forgóeszköz hitel önmagában nem igényelhető.
A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A Hitelintézet a bírálat jogát fenntartja. A kondíciók, díjak és egyéb feltételek megtalálhatóak a Hitelintézet mindenkor hatályos vonatkozó Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatban, vagy érdeklődjön személyesen a fiókban!


 

Dokumentumok

Dokumentumok

Takarék Vidékfejlesztési Program Komplex termékcsomag

 
Ajánlataink

Az alábbiakban megtalálhatja azokat a pénzügyi megoldásokat, melyek segítségével kényelmesebbé tesszük mindennapjait.

  • TakarékHitel

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...