Általános információ

Általános információ

Gazda Hitel - Gazda Kártya Plusz

A Takarék Gazdahitel – Gazdakártya kedvezményes változata a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai számára: A NAK tagjai 1% kamatkedvezményben részesülnek.

A Takarék Gazda Hitel - Gazda Kártya Plusz Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagsággal rendelkező Ügyfelek likviditási gondjainak megoldására, forgóeszközeik és beruházásaik finanszírozására is egyaránt megoldást nyújt. A hitelkonstrukcióhoz az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány legfeljebb 80%-os készfizető kezessége kapcsolódik, kedvezményes kezességi díjjal.
Maximum 15 millió Ft hitelösszeg esetén könnyített fedezetű hitelként is igényelhető, azaz az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány kezességvállalása esetén ingatlan fedezetre nincs szükség. Ez esetben a hitel fedezeteként a következők szolgálnak:


- alapítványi készfizető kezesség,
- 3. személy készfizető kezessége,
- fehatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás alkalmazása a pénzforgalmi/fizetési számlákra


A hitel könnyebb felhasználása érdekében Takarék Gazda Kártya néven egy speciális dizájnnal rendelkező MasterCard® ElectronicBusiness típusú bankkártya kerül kibocsátásra, amellyel Ön rugalmasan fizethet a MasterCard®Electronic kártya elfogadásra kijelölt helyeken, illetve készpénzt vehet fel a Takarékszövetkezeti Integráció több mint 1.000 készpénzkiadó automatájából és számos ország több ezer ATM-jéből. A Takarék Gazda Kártyán a hitelkereten felül elérhető pénzösszeg az Országos Betétbiztosítási Alap és a Garanciaközösség által védett.

A Takarék Gazdahitel keretösszege 1.000.000 forinttól 25.000.000 forintig terjedhet, futamideje 91 naptól 3 évig tarthat.KEDVEZŐ KAMATOZÁSI FELTÉTELEK:


• A hitel kamata: 1 havi BUBOR* + 3,5% kamatfelár/év.


Ez 1% kamatkedvezménnyel csökkentett felárat jelent a Takarék Gazda HitelGazda Kártya konstrukcióhoz képest , amelynek feltétele, hogy az Ügyfél éves szinten a kölcsön összegével megegyező összegű számlaforgalmat bonyolítson a hitelintézetnél vezetett pénzforgalmi számláján.


• Kezelési költség: 0,8%/év.
 

Amennyiben az Ügyfél a SAPS területalapú támogatás előfinanszírozását is a hitelintézetnél veszi igénybe, a kezelési költség elengedésre kerül.


*BUBOR: budapesti bankközi forint hitelkamatláb, a kereskedelmi bankok kihelyezési rátájának átlaga.


A tájékoztatás nem teljes körű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy hivatalos tájékoztatónak. Részletes információért forduljon a Szövetkezeti Hitelintézet munkatársaihoz, illetve azokat megtalálja a díjtételek, a kamatok mértéke mellett az igénylés helyén a termékekre vonatkozó Hirdetményben, az Általános Szerződési Szabályban és az Üzletszabályzatban.


Kérjük, hogy a hitel igénylése és a hitelfelvétel során kellő körültekintéssel járjon el, és mérlegelje a törlesztő részletek esetleges jövőbeni növekedésének lehetőségét is!

 

 
Érdeklődés vállalkozói termékekhez

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a vállalkozóknak kínált lehetőségek tekintetében, kérjük adja meg elérhetőségeit és mi hamarosan felkeressük Önt!

Érdeklődés vállalkozói termékekhez

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a vállalkozóknak kínált lehetőségek tekintetében, kérjük adja meg elérhetőségeit és mi hamarosan felkeressük Önt!

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont