Általános információk

Általános információk

Maestro Ifjúsági bankkártya

Miért érdemes folyószámládhoz bankkártyát igényelned?

  • Mert bankkártyáinkkal kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz minden olyan belföldi és külföldi kereskedelmi elfogadóhelyen, ahol a kártyádon szereplő logó az üzlet bejáratán is megtalálható.
  • Mert bármikor készpénzt vehetsz fel Magyarországon és világszerte több tízezer a kártyádon szereplő logóval ellátott bankjegykiadó automatából, valamint bankfiókban és postahivatalban és az összes TakarékPont kirendeltségen.
  • Mert így mindig csak az éppen szükséges pénzmennyiséget kell felvenned, miközben a többi pénzed tovább kamatozik a bankszámládon. 
  • Mert bankkártyáddal könnyedén feltöltheted mobiltelefonod egyenlegét közel 1.000 takarékszövetkezeti integrációs ATM berendezésnél.
  • Mert kártyatranzakcióidról azonnal SMS-ben tájékoztatást kérhetsz, így pénzmozgásodat naprakészen követni tudod.

Maestro Ijfúsági bankkártya

image

A TakarékPont Ifjúsági bankkártyát azoknak a 14 és 18 év közötti fiataloknak ajánljuk, akik szeretnének kitűnni, és szívesen vásárolnak bankkártyával vagy vesznek fel készpénzt bankkártyáról.

Országszerte közel 1.000 ATM áll rendelkezésedre, ahonnan kedvező díjakkal vehetsz fel készpénzt, valamint a kártyával bármikor feltöltheted mobilod az ATM-en keresztül is.

A kártyával bárhol a világon - a Maestro logóval ellátott helyeken - biztonságosan fizethetsz.

Hogyan legyél a legmenőbb? Tűnj ki a tömegből a kártyáddal! Igényeld most a legújabb bankkártyát a TakarékPontokban.

Bankkártya Üzletszabályzat és Általános Szerződési Feltételek

TakarékPont bankkártyák kondíciói

A vonatkozó kondíciók, díjak és egyéb feltételek megtalálhatók a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet mindenkor hatályos vonatkozó Hirdetményeiben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatában.

 
KÁRTYALETILTÁS

Elveszítette vagy ellopták bankkártyáját? Bankkártyáját letilthatja a Takarékbank Zrt. munkatársainak segítségével:

  • 0-24 óráig a (06 1) 212 02 02 vagy a 06-40 / 100-100 |1|-es menüpont telefonszámok valamelyikén, illetve
  • személyesen munkaidőben a számlavezető Takaréknál!
Csatlakozz hozzánk a facebookon!


E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...